VDM Systems:
een warm familiebedrijf

Een korte geschiedenis

Na jaren ervaring in de ovenbouw, richtte Paul Van Der Mauten in 1994 VDM Systems op. Het werk werd al snel voortgezet op de volgende generatie, want in het jaar 1999 stapte ook zoon Wim in de zaak. Na enkele jaren bloeide VDM Systems uit tot een onmisbare speler in het ontwerpen en produceren van artisanale ovens. Het atelier, gevestigd in Ternat, biedt plaats aan moderne machines voor het produceren van professionele ovens van hoge kwaliteit.

Kwaliteit over kwantiteit

Een hecht bedrijf dat van generatie tot generatie overgaat, is in vele opzichten een troef: de familiale sfeer zorgt meteen voor vertrouwen tussen het bedrijf en de klant, terwijl er nog steeds een professionele aanpak gehanteerd wordt. Er wordt vooral veel aandacht gevestigd op de dienst na verkoop, waarbij 24/7 service met veel zorg en een persoonlijke toets in de belangstelling staan.

De complete service houdt in dat VDM Systems alles in eigen beheer doet en dat in volledig direct contact met de klant: verkoop, fabricatie, onderhoud en natuurlijk de reparatiedienst. We staan paraat om u de beste service te verlenen, elk moment van de dag steeds bereikbaar via telefoon én WhatsApp!