Offerte of meer
informatie nodig?
02 582 45 56

Rotatieovens

Bewezen bakprestaties

VDM Systems - Ternat - RotatieovensDe Danbake rotatieoven, dat is de combinatie van een perfecte warmteverdeling met een grote stoomcapaciteit.

Deze krachtige oven draagt al jaren een goede naam met zich mee: robuust en met uitstekende bakprestaties. Bovendien is hij zeer energiezuinig en behaalt hij snel de gewenste temperatuur. Bakken in een Danbake-oven kan met enkele of dubbele kar.

Constructie

Deze rotatieoven is krachtig en vervaardigd met robuuste materialen van hoge kwaliteit. Hij heeft een lange levensduur en door de eenvoudige constructie ook een lage onderhoudskost.

De stoomcapaciteit is krachtig, en dat zonder gebruik te maken van defectgevoelige systemen. Bij de warmtewisselaar is de zeer zuinige Low-Nox-brander voorzien.

Danbake hanteert standaardmaten. Het gamma is echter zo uitgebreid, dat zowat elke opstelling mogelijk is. De deur kan naar links of rechts opendraaien en de sturing kan links of rechts geplaatst worden. De branderkamer staat vooraan of achteraan (brede of smalle versie).

Baksystemen

De kleinste oven bevat wagens van 40 x 60cm, de grootste variant 4 wagens van 60 x 80cm.
Deze wagens tellen 18 verdiepingen of 9 verdiepingen voor brood.

De wagens zijn aangepast voor een gebruik met koppels voor broden (grootte 400, 600 of 800gr), met of zonder coating. Voor kleine producten gebruiken we volle of geperforeerde platen (al dan niet gecoat) en voor stokbrood vormen of netten die aangepast zijn aan de lengte of het gewicht.

Besturingssystemen

  • standaardsturing
  • standaardsturing met 99 programma’s of touchscreen met diverse instelmogelijkheden (nachtstart, baktijd, stoomtijd, wasemklep, automatisch temperatuurverloop, alarmcontrole en opwarmcyclus). Gedurende een automatisch programma kan er steeds manueel bijgestuurd worden.

Dé stempel voor onze energiezuinige ovens:

  • robuuste bouw met lange levensduur;
  • een zeer laag energieverbruik met uitstekende bakkwaliteiten;
  • de meest kwalitatieve en modernste materialen inzake opwarming, isolatie en besturing;
  • periodieke opvolging van onderhoud door ons eigen team van erkende brandertechniekers en dit aan democratische prijzen;
  • jaarlijkse rendementsmetingen van de uitlaatgassen;
  • eigen 24/24 - 7/7 service in België.

Download hier de volledige brochure over onze rotatieovens, met alle technische details en keuzemogelijkheden.

Wenst u nog meer informatie? Neem gerust contact.

Blue Line approved

Adres

VDM Systems

Weverstraat 28
1741 Ternat Belgiƫ
Ligging
telefoon
Tel.: 02 582 45 56
Gsm: 0495 56 13 52 (Wim)
Gsm: 0495 25 34 05 (Paul)
Fax: 02 582 52 94
e-mail
info@vdm-systems.be
BTW BE0452 125 413
Back to Top